nadzor header pozadina

Fizičko obezbeđenje

Vršimo obezbedjenje svih tipova objekata bez oružja (LF1).

Radnici obezbedjenja koji su na radnim zadatcima su licencirani i njihovo delovanje je profesionalno u skladu sa potrebama klijenta,internih pravilnika agencije za obezbedjenje Nadzor, a koji su sinhronizanovani sa zakonom o privatnom obezbedjenju.Samim tim imamo jedan uravnotežen sistem fizičke zaštite koji maksimalno zadovolja tržište tj. potrebe klijenta kao i samu bezbednost.

Službenici obezbeđenja su uniformisani u zavisnosti od potreba objekta tj.zahteva klijenta, od radnih uniformi pa do modnih odela, sve u dogovoru i sa potrebama objekta.

Radnici obezbedjenja su takodje tehnički opremljeni u skladu sa zakonom, (mobilni,toki voki), patrolnim palicama, takodje sve u dogovoru sa klijentom kao i bezbedosnim potrebama objekta.

Sistem delovanja u vandrednim okolnostima je brz, profesionalan, sve u cilju sprovodjenja zakonskih normi i zaštite imovine koja nam je poverena.

Dvadeset četiri sata službenici obezbedjenja su pod strogim nadzorom operativnog centra koji su povezavani sredstvima telekomunikacije.Svi radnici obezbeđenja moraju biti zdravstveno sposobni sa redovno izvršenim lekarskim pregledima, kao i da prođu terensku proveru MUP-a, pa tek ispunjavanjem svih kriterijuma koje zakon nalaže da budu licencirani i spremni za rad. Samim tim ovlašćenja,bezbednost i kontrole radnika obezbezbeđenja idu u korist čitavom društvu, kako klijentu tako i samom radniku i nama kao firmi.Fizičko obezbeđenje je fizički način sprovođenja zakona, internih pravilnika klijenta.Radnici obezbeđenja održavaju red i mir, na skupovima građana koncertima, objektima,vrše kontrole pristupa i , i sl. sve u cilju da imovina koja nam je poverena bude sačuvana i da bezbednost ljudi koji borave unutar poverenog sektora, bude na najvišem nivou.

Služba obezbedjenja Nadzora je sastavljna od izvršioca sa širokim spektrom radnog iskustva na poslovima privatne bezbednosti.